Verjaardag

 Er zijn veel mogelijkheden binnen Café de Paris vanwege het grote pand waarin het is gevestigd. Door dat de locatie is verdeeld in drieën: een groot restaurant, café en een souterrain (Metropolitain) zijn de mogelijkheden voor bijvoorbeeld verjaardagen eindeloos.

Dineren

Het restaurant is groot en kan mooie tafels bieden voor groepen. De bovenverdieping is zo gebouwd dat er overal waar je zit een balkongevoel heerst. De ruimte loopt rondom een ballustrade waardoor je met je gezelschap wat mee krijgt van het restaurant maar toch ook privé zit. De dinerkaart is seizoensgebonden en wordt dus elk seizoen aangepast door onze chef. Klassieke Franse gerechten zoals Côte de Bœuf, escargots en uiensoep sieren de kaart maar er zijn ook vegetarische/veganistische opties of pasta.

Borrelen en dansen

Het café heeft elke dag plaats voor een feestje! Van donderdag tot zondag staat er een DJ die je voorziet van goede hitjes. Het café beschikt over een uitgebereide bar die je van cocktails voorziet maar ook ijskoud biertje.

Privé

Privé feestjes kunnen ook bij Café de Paris. Dit kan in de ruimte waar Metropolitain de lunch draait. De jongens van de bar kunnen zelfs een DJ-booth voor je klaarzetten. Deze ruimte is vanaf 22:00 - 03:00 uur beschikbaar, je kunt volledig je eigen gang gaan. Deze ruimte heeft zjin eigen bar waar de bartenders je voorzien van een drankje.

 

Contact: info@cafe-de-paris.nl